Nordland SV tar kampen mot plast i havet

Publisert av: Nordland SV Publisert: 08. oktober 2020
Oppdatert: 19. november 2022
Lesetid: ca. 1 min
Nordland SV støtter årets TV-aksjon med å bli digital bøssebærer.

SV har i mange år kjempet mot plastforurensing av havet både nasjonalt og internasjonalt. Vi synes det er positivt at årets TV-aksjon går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Nordland SV har derfor valgt å bli digital bøssebærer for TV-aksjonen.

I 2050 kan det være mer plast enn fisk i verdenshavene om vi ikke får redusert plastforsøplinga drastisk. Bli med oss på denne dugnaden for å redde havet, og doner penger til WWF sitt arbeid via TV-aksjonen ved å trykke på lenken under.

Her hjemme er utstyr fra fiskeri og oppdrett et av de største nasjonale kildene til plastforsøpling. Nordland SV er derfor spesielt opptatt av å få på plass en produsentansvarsordning for fiskeri- og oppdrettsutstyr slik at de som selger slikt utstyr også har ansvaret for returordningar og forsvarlig merking.

Her kan du donere penger til Nordland SVs digitale bøsse.

Alle pengene vi samler overføres direkte til årets TV-aksjon. Det er mulig å donere penger helt fram til 1.desember.

Her kan du lese mer om SVs kamp mot plastforsøpling