SV Reduserer forskjeller!

Publisert av: liv-dagrunn.andreassen Publisert: 20. august 2024
Oppdatert: 26. august 2024
Lesetid: ca. 1 min

Vi skal ha et Norge der du ikke blir blakk hvis du må gå til tannlegen, der SFO er gratis og der fellesskapet er der for hver eneste en av oss, hvis jobben ryker eller helsa skranter. De som har mest betaler mer skatt, mens de som har minst betaler mindre.

Kyrre Didriksen, Christian Torset, Vegard LInd-Jæger, Åshild Pettersen og Anniken NYlund Aasjord står foran en roll-up det står SV på. Alle har en blomst hver i hendene. Til venstre ser man en talerstol.

I en tid der kostnadene for folk blir høyere, samtidig som de aller rikeste får stadig mer penger på konto, trenger vi en kraftfull fordelingspolitikk. Derfor er rettferdighet og økonomisk omfordeling svært viktig når SV forhandler gjennomslag for politikk som skal virke i folks hverdag.

Og vi lykkes med vår plan! Steg for steg får vi gjennomslag i forhandlinger. Noen saker fullt gjennomslag, andre delvis, mens noen saker har vi dessverre ikke fått gjennom, så langt…

For vi gir oss ikke i vår kamp for et rettferdig Norge, et rettferdig grønt skifte og en rettferdig verden. Sjekk gjennomslagene SV har fått så langt på våre satsingsområder.

👇