Tiril Holm Auby

Ordførerkandidat for Vestvågøy SV

navn: Tiril Holm Auby

alder: 33 år

bosted: Stamsund, Vestvågøy

Hjertesak:Psykisk helse, heltidsstillinger og miljø

.

Hvorfor stiller du til valg for Vestvågøy SV?

Om jeg blir valgt inn kommer jeg til å være en stemme for dem som ikke har det så godt i samfunnet vårt. Jeg vil ha helsesykepleier tilgjengelig som lavterskeltilbud for alle elevene i kommunen vår, og ellers være med for å finne de beste løsningene for at vi kan bli en grønnere kommune. 

Hva gjør du når du ikke driver med politikk?

Ordførerkandidat for Vestvågøy SV

Jeg arbeider som styrmann for Hurtigruten, og bruker ellers tiden sammen med familien min, både den jeg har i Lofoten og familien min i Vestfold. 

Har du en fritidsinteresse eller hobby?

Å lese bøker er den største interessen, det er alltid spennende å få innsyn i hva andre tenker. Ellers holder jeg meg i form med klatring og turer i den fantastiske naturen vi har her. 

Hva er din hjertesak i norsk politikk?

Mine hjertesaker er alt som kan bidra til et bedre liv for alle. At alle menneskene våre føler seg ivaretatt og inkludert gjennom skolegang, arbeidsliv og eventuelt mangelen på et arbeidsliv, og alderdom.